Glazenwasserij Cuijk biedt particulieren en bedrijven een ruime keuze aan mogelijkheden op het gebied van telewashen met osmosewater.

 

Door te werken met osmosewater kunnen wij garanderen dat de ramen van uw woning en/of bedrijfspand op een milieuverantwoorde wijze streeploos schoongemaakt worden. Indien gewenst en mogelijk laten wij de ramen droog achter als extra service naar onze klanten toe.

Tevens is voor de reiniging van gevels, boten of uw recreatiewoning het gebruik van osmosewater uitermate geschikt.

 

Wij reinigen elke oppervlak met een speciaal telewashsysteem. Dit betekent dat wij nog maar amper met een ladder werken. Voor kleinere ruimtes of klussen gebruiken we een kleine telewash trolly.

 

Wij bieden ruime mogelijkheden aan onze klanten, zodat we naar ieders wens een passende opdracht in kunnen plannen. Zo kunt u ervoor kiezen ons 1x te laten komen of meerdere keren per jaar.

 

Glazenwasserij Cuijk biedt vele mogelijkheden op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. Glazenwasserij Cuijk is een heldere betrouwbare partner die gaat voor klantvriendelijkheid, service en kwaliteit tegen een mooie prijs.