Osmose en zijn vele toepassingen.

 

Osmosewater kent zeer veel toepassingen. Zo wordt osmosewater onder andere gebruikt als drinkwater, in het aquarium, voor verzorging van planten, het wassen van ramen en het reinigen van vele soorten oppervlaktes.

Deze laatste twee toepassingen lichten wij u graag toe.

 

Osmosewater is uiterst geschikt voor het reinigen van allerlei oppervlaktes, waaronder glas, gevelplaten, trespa, gecoate/ geschilderde buitenmuren,aluminium en kunststof.
Men werkt met osmosewater via een speciaal telewash systeem. Door dit systeem is het mogelijk om op redelijke hoogtes te werken zonder ladder.
Men kiest afhankelijk van het te reinigen oppervlak of werkruimte de juiste borstels en/of apparaat. Telewash biedt vele mogelijkheden hierbij.

Het osmosewater is zo puur en helder dat het in bijna 100% van de gevallen streeploos opdroogt. Na mate men vaker reinigt met osmosewater is nadrogen is niet meer nodig.
Wij trekken indien mogelijk de ramen toch altijd droog als extra service voor de klant.
Door gebruik van osmose water hecht vuil zich op den duur ook steeds minder makkelijk aan het oppervlak.
Het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen is niet meer nodig, wat beter is voor het te reinigen materiaal en zeker ook voor het milieu.


Zo wordt ramen wassen met osmosewater voor steeds meer mensen van zelfsprekend.

Maar wat denkt u van het reinigen van uw caravan, garagedeur, gevel, camper, dakkapel, enzovoorts? De mogelijkheden van telewashen met osmosewater lijken wel eindeloos!