Wij wassen alle ramen met osmosewater. Het water heeft een zeer zuiverend vermogen, waardoor alle ramen streeploos schoon worden zonder het gebruik van  reinigingsmiddelen.

 

Het gebruik van reinigingsmiddelen zorgt voor een filmlaag op uw ruiten, waardoor deze alleen maar sneller vuil aantrekken. Het gebruik van osmosewater daarentegen zorgt ervoor dat deze filmlaag op den duur helemaal verwijderd is. In de praktijk heeft dit 2 tot 3 wasbeurten nodig. Uw ramen worden dus steeds helderder en zullen op den duur langer schoon blijven.

 

Heeft u een serre, een orangerie of een tuinkas, dan kunt u juist door het gebruik van osmosewater hier langer van profiteren. Meer helderheid betekent meer en langer licht.
En dat bevordert natuurlijk ook de groei van eventuele teelgewassen en planten.

Met ons telescopisch wassysteem bereiken wij hoogtes tot 9 meter en zijn wij in staat om ook dakramen en dakkapellen te reinigen.


De ramen worden in principe nat opgeleverd, maar zullen door het gebruik van osmosewater streeploos opdrogen.

Toch bieden wij onze klanten altijd de service van nadrogen aan op de begane grond.
Zeker omdat wij de eerste 2/3 keer wassen met osmose water geen 100% streeploos opdrogen kunnen garanderen.

 

Daar waar mogelijk en gewenst zullen wij de ramen droog trekken. Zo kunt u gelijk genieten van heldere ramen.

Wij gebruiken voor kleine tuinen en moeilijk begaanbare plekken een trolly of een ladder. Indien nodig, zullen wij nog steeds traditioneel met de hand wassen.

Als service zemen we uw kozijnen netjes af, zodat het afgedropen vuil weer netjes verwijderd is. Ook uw voordeur zal aan de voorkant schoongemaakt worden.

Kozijnen, ook de onderhoudsvrije, hebben van tijd tot tijd een goede reiniging nodig. Dit bepaalt toch wel een langere levensduur. Indien gewenst kunt u bij ons terecht voor deze service.

Nieuw is onze service "Glasbewassing binnen".
Geniet van dezelfde kwaliteit en service tegen een lage prijs.

Glazenwasserij Cuijk werkt binnen een bepaalde straal voor particulieren. Zo kunnen wij onze afspraak met u garanderen.